TATTOO
gallery/header
gallery/241842375005212

Huisregels

Bij ChrisInk hanteren we een aantal huisregels, het wordt gewaardeerd als deze van te voren worden doorgelezen.

 

 

 

1. De minimale leeftijd voor een tattoo bij ChrisInk is 16 jaar, onder de 18 jaar moet een wettig vertegenwoordiger/ouder mee.

 

2. Voor het zetten van een tattoo moeten de risico’s en de hygiëne reglementen worden doorgelezen. Om aan te tonen dat de klant dit heeft gedaan wordt hij of zij gevraagd om het toestemmingsformulier in te vullen in de shop (inclusief burgerservicenummer). Deze kunt u alvast doorlezen op de site (linkje).

 

3. Onze startprijs is 50 euro. De totale prijs van de tattoo wordt gebaseerd op de uurprijs van 100 euro. De uurprijs kan duurder worden aan de hand van de moeilijkheidsgraad en als kleur wordt gebruikt, deze exacte prijzen worden per tattoo gegeven. Voor het ontwerpen moet een aanbetaling van 20% over de geschatte totale prijs betaald worden.

 

4. Uiteindelijke prijzen worden alleen gegeven in de shop, u kunt altijd naar een schatting vragen maar deze is nooit definitief. Het is namelijk niet te voorspellen hoe de klant’s huid reageert op een bepaald moment.

 

5. Een afspraak kan worden gemaakt via onze Facebook pagina, via whatsapp of door langs de shop te gaan.

 

6. Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren verzet of afgezegd worden. Is er een aanbetaling gedaan en ben je plots verhinderd ben je je aanbetaling kwijt.

 

7. Als delen van de tattoo niet mooi zijn geheeld of wanneer de huid de inkt niet goed heeft gepakt, wordt dit gratis bijgewerkt. Dit moet echter wel binnen 3 maanden na de eerste sessie worden ingepland, daarna wordt er weer een prijs in rekening gebracht.

 

8. Wij doen geen vinger, hand, nek of gezicht tatoeages, tenzij de klant al meerdere tattoos op deze plaatsen heeft.

 

9. Wij hebben het recht om elke klant te weigeren.

 

 

Voor meer informatie over hoe het inplannen van een tattoo bij ons gaat, zie het kopje ‘inplan procedure’.